ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поїздка дітей району на обласне новорічне свято!

Дата: 27.12.2017 12:07
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Традиційне обласне свято новорічної ялинки 26 грудня 2017 року знову зібрало в академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського маленьких вінничан з усієї області, в тому числі маленьких мешканців і нашого району.
Спеціалісти управління соціального захисту населення організували збір та забезпечили участь дітей в новорічному дійстві. На новорічну виставу було запрошено 30 дітей із числа пільгової категорії району, а саме: дітей із багатодітних та малозабезпечених родин, дітей, батьки яких є учасниками АТО та дітей із числа внутрішньо переміщених родин.
Привітати малечу зі святом до театру завітали також голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та заступник голови – директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.
Упродовж заходу діти мали змогу переглянути казку «Аліса в країні чудес» у виконанні акторів театру. А на згадку про новорічне свято кожен з відвідувачів отримав книги та солодкі подарунки від керівництва області.
Після перегляду вистави хлопці та дівчатка мали змогу власноруч виготовити новорічну листівку, для чого в театрі було організовано майстер – класи з квілінгу.
На території різдвяного ярмарку хлопчиків та дівчаток розважали казкові герої, які бавилися та танцювали зі всіма дітками. Після чого всі бажаючі мали змогу прийняти участь в майстер – класі із виготовлення новорічної іграшки.
Завершенням святкового дня для діток стало відвідування новорічної резиденції Діда Мороза, де кожний малюк отримав новорічний дарунок.
І хоча погода була зовсім не новорічною, настрій маленьких тульчинців був справжній новорічний, адже веселі, щасливі з новорічними подарунками дітки повернулися додому.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь