ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 12 мільйонів гривень – дохід Вінничан за підсумками першого місяця кампанії декларування

Дата: 04.03.2014 15:51
Кількість переглядів: 302

Про це повідомив начальник ГУ Міндоходів у Вінницькій області Геннадій Федик. Загалом впродовж січня 2014 року свої статки «афішували» 650 громадян.
Більшість декларантів, а саме – 107 осіб, заявили про дохід отриманий як подарунок або спадщину. Дохід від продажу сільськогосподарської продукції показали 67 осіб, від здачі в оренду нерухомого майна – 42. А фінансові надходження з-за кордону задекларували 2-є жителів Вінниччини.
За проведеними перерахунками декларанти сплатять до бюджету понад 650 тис. грн.
Начальник Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Геннадій Федик нагадує, що платники можуть економити свій час та зробити процедуру декларування більш зручною та швидкою, скориставшись електронним сервісом Міндоходів „Декларування он-лайн. Для цього потрібно зайти до мережі Інтернет за посиланням http://minrd.gov.ua/incomedecl.
Також керівник зазначає, що на Вінниччині у податкових інспекціях Міндоходів ті їх відділеннях створені всі умови для того, щоб громадяни з мінімальною затратою зусиль виконали свій конституційний обов’язок – задекларували доходи отримані у 2013 році.
Принагідно зауважимо, що в Україні триває обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян. Усі небайдужі жителі нашої країни можуть взяти у ньому участь. Свої пропозиції можна залишити на форумі офіційного порталу Міндоходів, або надіслати за електронною адресою gromada@minrd.gov.ua.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь