ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Попит на кирнасiвський хлiб стрiмко зростає

Дата: 12.12.2013 16:38
Кількість переглядів: 1416

Фото без опису

У понеділок на апаратній нараді, яку провів голова райдержадміністрації Анатолій Бузік, йшла мова про виконання завдання Президента України В. Януковича щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, про завдання і перспективи на 2014 рік. "Тема важлива, бо якщо є робота і вона добре оплачується, то це позитив для кожної людини, а якщо навпаки - то це проблеми, які мають вирішувати органи виконавчої влади і самоврядування на місцях".
Про заходи, які вживаються районною службою зайнятості на ринку соціальних послуг протягом січня-листопада 2013 року, інформувала директор районного центру зайнятості Лідія Малюта. За її словами, за 11 місяців цього року послугами служби скористалися 2472 особи, що на 302 більше, ніж у 2012 році. Тривалість зареєстрованого безробіття складає 124 дні (по області - 168). В цьому році вже виплачено 7553 тис.грн., середній розмір допомоги по безробіттю становить 994 грн. Протягом січня-листопада 2013 року за направленням центру зайнятості роботу отримали 875 осіб. На нові робочі місця з компенсацією єдиного соціального внеску роботодавцю працевлаштовано 13 громадян. За рахунок орієнтації незайнятих громадян на заняття пі­дприємницькою діяльністю 16 осіб отримали одноразову допо­могу на загальну суму 206 тис.грн. та відкрили власну справу.
І вже у вівторок, 10 грудня, голова райдержадміністра­ції Анатолій Бузік, голова районної ради Олексій Авраме­н­ко, директор районного центру зайнятості Лідія Малюта побували у селищі Кирнасівка на нещодавно створенному підприємстві, яке займається виробництвом хліба і хлібобулочних виробів і засновники якого скористалися послугами районного центру зайнятості при створенні шести нових робочих місць.
Підприємство знаходиться в приміщенні колишнього пивзаводу, яке викупили брати Руслан і Олександр Подвишенські з Тульчина. Тепер це сімейний бізнес, над розвитком якого брати працюють великою родиною за допомогою своїх дружин Ірини і Наталі, заради своїх дітей Костянтина і Людмили. Ідея створення підприємства виникла років зо два тому, коли, заробивши гроші в близькому зарубіжжі, хлопці повернулись в Тульчин. Близько року готували куплене приміщення до початку виробництва, робили ремонт, купували обладнання, запрошували висококласних спеціалістів, вивчали ази хлібопекарської справи. Для себе одразу вирішили: споживача потрібно завойовувати лишень якістю. А тому зосередились на "дідівських" рецептах випікання хліба. Вже три місяці в торговельних закладах району реалізується кирнасівський хліб родини Подвишенських, всього там випікають більше двадцяти видів хліба і хлібобулочних виробів. Про якість хліба дбають і господарі, і працівники. Керує технологічним процесом Людмила Демчук, яка має відповідну фахову освіту і чималий досвід, адже близько двох десятиліть працювала на Тульчинському хлібокомбінаті.
Станом виробничих приміщень, умовами виготовлення найспоживанішої продукції перші керівники району залишились задоволеними. А ще найбільше радує те, що на території району таки відновлюються виробничі цехи, створюються новіробочі місця, закладаються основи міцного добробуту родин.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь