ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: «Детального плану території для будівництва бригади по вирощуванню курчат-бройл

Дата: 15.03.2016 16:55
Кількість переглядів: 366

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 року Тульчинська районна державна адміністрація інформує про початок процедури розгляду проекту Детального плану території для будівництва бригади по вирощуванню курчат бройлерів №42 на території Михайлівської сільської ради Тульчинської району Вінницької області.
Проект зазначеної містобудівної документації розроблявся з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки за межами населеного пункту з метою розміщення бригади по вирощуванню курчат бройлерів №42 ТОВ «Вінницька птахофабрика».
Проект виконано відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування» та ДБН Б.1.1.-14.2012 «Склад та зміст детального плану території».
Детальний план території після затвердження стає основним документом, згідно якого повинно здійснюватися капітальне будівництво, благоустрій та інженерне облаштування даної території.
До складу проекту входять графічні та текстові матеріали.
В текстових матеріалах визначаються загальні вимоги до забудови та благоустрою і озеленення території; інженерного забезпечення, розміщення інженерних мереж споруд; транспортного обслуговування; містобудівні умови та обмеження земельних ділянок.
До графічних матеріалів входить Схема розташування ділянки, План існуючого використання території, Проектний план, Схема інженерних мереж, Транспортна схема, Схема планувальних обмежень.
У змісті Детального плану території визначені:
- оцінка існуючого стану (фізико-географічні та кліматичні та соціально-економічні та містобудівні умови;
- основні принципи планування та забудови території (архітектурно-планувальні рішення, об’ємно-планувальні рішення, опис технологічного процесу, режим роботи і фонди часу, потреба в трудових ресурсах, благоустрій);
- інженерне забезпечення;
- заходи щодо охорони навколишнього середовища;
- техніко-економічні показники:
Назва показників
Одиниця виміру
Значення показників
Площа ділянки проектування
га
46,00
Площа ділянки в огорожі
га
21,82
Площа території для ведення сільськогосподарського товарного виробництва (вирощування сільськогосподарських культур)
га
8,53
Площа забудови
га
11,04
Площа озеленення
га
8,38
Площа пішохідних доріжок та вимощення
га
1,38
Транспорт
Площа проїздів
га
2,83
Кількість місць для тимчасового зберігання індивідуального транспорту
маш.-місць
6
Кількість працюючих
люд.
30
Газопостачання
Річні витрати газу
тис. м3/рік
12450,728
Водопостачання на рік
Питної якості від власного водозабору
м3/рік
76225,05
Каналізація
водовідведення на рік (максимальне)
м3
14832,29
Влаштування відкритої дощової каналізації
м.п.
1680
Електроспоживання
річне споживання електроенергії
тис.кВт.год/рік
13167
Санітарно-захисна зона
м
1200
Проект детального плану території розроблений ТОВ «Полтаваагропроект», архітектор Калініченко Аліна Вадимівна (кваліфікаційний сертифікат серія АА№001446), на підставі розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації від 28.01.2016р. №12 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту на території Михайлівської сільської ради».
Замовник містобудівної документації – Тульчинська районна державна адміністрація.
Фінансування робіт здійснювалося за кошти ТОВ «Вінницька птахофабрика».
З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, можна ознайомитись:
- на електронних носіях - на офіційній веб-сторінці Тульчинської райдержадміністрації за електронною адресою: tul@tulchin-rda.gov.ua
- на паперових носіях в Михайлівській сільській раді за адресою: с.Михайлівка, вул. Щорса,30 (понеділок-п’ятниця з 10.00 до 17.00год, перерва з 12.00 до 13.00год.).
Зауваження та пропозиції до проекту подаються з 15.03.2016 року до 18.00 год. 15.04.2016 року за поштовою адресою: с.Михайлівка, вул. Щорса,30 на ім'я сільського голови у письмовому вигляді з зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, з особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій Іващенко Ольга Олександрівна.
Пропозиції будуть розглянуті у порядку, передбаченому постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.
Додатково повідомляємо, що відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.
Пропозиції, подані особами, не вказаними у зазначеному переліку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.
За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь