ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повір у себе 2019

Дата: 08.10.2019 16:20
Кількість переглядів: 304

04 жовтня у Вінниці підведено підсумки ХХVІІ обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». У театрі імені М. Садовського відбувся фінальний етап та урочисте закриття конкурсу. До обласного центру завітали 120 учасників віком від 7 до 35 років, аби отримати заслужені нагороди та подарунки. З вітальними словами та побажаннями до учасників фестивалю звернулися заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Івасюк та заступник керівника виконавчого апарату обласної Ради Інна Кухарчук.
У ході свята дипломи та подарунки отримали всі учасники фестивалю, а окремі з них – і спеціальні призи. 35 переможців фестивалю, визначених за результатами голосування, серед яких представник від Тульчинського району Латкун Володимир, отримали дипломи переможця, пам’ятні відзнаки та подарунки від керівництва області. Привітали переможців фестивалю і керівники структурних підрозділів облдержадміністрації - Департаменту соціальної та молодіжної політики, служби у справах дітей, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.
Фестиваль „ПОВІР У СЕБЕ” вперше проведено у Вінницькій області у 1992 році. Ідея проведення та гасло Фестивалю «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» поширились по всій Україні. Завданнями Фестивалю є пошук інноваційних форм і методів роботи, спрямованих на самоствердження, активізацію життєвої позиції дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розширення їх кола спілкування та розвиток комунікативних навичок, ознайомлення дітей та молоді з інвалідністю з різними видами творчості, відродження забутих народних традицій та ремесел.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь