ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позачергова сесія районної ради: внесено зміни до районного бюджету на 2014 рік і прийнято два звернення

Дата: 15.04.2014 14:32
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

15 квітня 2014 року в м. Тульчині відбулась 25 позачергова сесія районної ради 6 скликання (присутні 36 депутатів із 52) за участю голови районної ради О.Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації В.Побережника, сільських, селищних, міських голів, начальників управлінь, відділів, секторів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, голів районних організацій політичних партій, громадських організацій, місцевих ЗМІ.
Депутати розглянули питання «Про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік» (інформація начальника фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчука). У зв’язку із прийняттям Верховною Радою України 27 березня 2014 року змін до Закону України «Про Державний бюджет на 2014 рік» ухвалено рішення про зменшення загального обсягу доходів та загального обсягу видатків районного бюджету на 2014 рік на суму 7 млн. 365 тис. 689 гривень.
Крім цього, депутати районної ради прийняли два звернення: Звернення депутатів Тульчинської районної ради 6 скликання до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України з пропозицією вирішити питання по передачі на місцевий рівень повноважень з проведення тендерних торгів для забезпечення гарячим харчуванням учнів навчальних закладів на радіоактивно забруднених територіях за умови фінансування вказаних видатків із Державного бюджету; Звернення депутатів Тульчинської районної ради 6 скликання до в. о. Президента України О.Турчинова, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України з приводу загострення суспільно-політичної ситуації на південному сході держави з вимогою вжити рішучих дій для нормалізації обстановки та притягнення до кримінальної відповідальності депутатів всіх рівнів, які виступають на боці сепаратистських елементів та загрожують територіальній цілісності України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь