ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позапланове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 06.06.2018 12:29
Кількість переглядів: 279

06 червня 2018 року Першим заступником голови районної державної адміністрації В.І.Побережником було проведено позапланове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС. Враховуючи складну ситуацію, що склалась у м.Тульчині щодо руйнації житлового будинку внаслідок зсуву грунту за адресою вул..Академіка Маліновського, б.53 та подання виконавчого комітету Тульчинської міської ради від 31.05.2018 року №02-49-762, членами комісії дане питання було розглянуто позачергово. Виступаючи перед присутніми міський голова Весняний В.М. просив членів комісії уважно вивчити ситуацію і прийняти рішення щодо визнання даного будинку аварійним для можливості подальшого відселення та придбання аналогічного житлового будинку сім’ї, що мешкає за даною адресою. Вислухавши думки спеціалістів та обговоривши дане питання (надано акти і фотоматеріали) комісія одноголосно прийняла рішення щодо визнання житлового будинку за адресою вул..Академіка Маліновського, б.53 «аварійним» та рекомендувала міській ОТГ у спів фінансуванні із ТОВ «Тульчин-м’ясо» провести відселення сім’ї та придбати їм аналогічне житло.
Також на комісії розглядувались і інші питання:
1.Про стан протипожежного водопостачання району (доповідач Рудик С.В.);
2.Про забезпечення резервного електроживлення під час проведення 2-го Міжнародного фестивалю «OPERA-FEST TULCHIN» у м.Тульчин з 08 по 10 червня 2018 року(доповідач Чорнописький О.В.,Деркач Ю.Г.);
3.Про технічну інвентаризацію захисних споруд.
Перший заступник голови районної державної адміністрації В.І.Побережник подякував присутніх за плідну роботу та побажав усім позитивних емоцій під час проведення фестивалю «OPERA-FEST TULCHIN».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь