ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Позиція Туреччини щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України залишається незмінною – телефонна розмова Петра Порошенка і Реджепа Ердогана

Дата: 22.08.2016 10:16
Кількість переглядів: 280

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.
У контексті спроби військового перевороту, яка сталася у Туреччині в ніч з 15 на 16 липня 2016 року, Глава Української держави підтвердив підтримку з боку України законно обраних Президента та Уряду Турецької Республіки.
Реджеп Таїп Ердоган запевнив Петра Порошенка у незмінності позиції Туреччини щодо підтримки незалежності та територіальної цілісності України у її міжнародно визнаних кордонах. Президент Туреччини також заявив, що Турецька Республіка не визнає окупацію Криму і продовжуватиме усіляко підтримувати кримських татар.
Сторони відзначили обопільну налаштованість продовжувати докладати усіх зусиль з метою поглиблення стратегічного партнерства між двома державами. Лідери двох держав окремо обговорили питання розвитку взаємодії в енергетичній сфері.
Президент України висловив своєму турецькому колезі співчуття з приводу нещодавніх терористичних актів, що забрали життя людей на сході країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь