ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники фіскальної служби спілкувалися з платниками податків

Дата: 22.12.2015 11:13
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

В п’ятницю, 18 грудня, у рамках засідання «круглого столу», в черговий раз відбулася зустріч фіскалів з представниками бізнесу місцевого рівня. Податківці та платники обговорили ряд питань, зокрема, питання погашення податкового боргу, наповнення бюджету, легалізація заробітної плати .

Начальник Тульчинського відділення Віталій Чуба порадив представникам бізнесу бути чесними та назавжди відмовитися від ганебної практики порушення трудового законодавства, бо. поняття «зарплата у «конверті» - то є лише ілюзія переваги.

Присутні також обговорили питання погашення податкового боргу на користь місцевих бюджетів, яке за актуальністю стоїть на першому місці. Податковий борг у платника податків виникає у разі несплати ним у встановлені законодавством строки суми грошового зобов'язання, які самостійно визначені ним у податковій декларації, або визначені контролюючим органом.

Під час засідання було роз’яснення фахівцями щодо користування електронними сервісами, які запроваджені з метою покращення адміністративних послуг, що надає фіскальна служба.

Також коротко ознайомили з податковим законодавством, та повідомили, що у наступний рік ми йдемо із старим Податковим Кодексом, про те у найкоротші терміни, разом із бізнесом, чекаємо податкових змін.

Учасники зустрічі обмінялися думками та окреслили низку конкретних пропозицій для створення більш зручних умов для ведення бізнесу. Керівник подякував усім за розуміння та плідну співпрацю, привітав із наступаючими святами !

Учасники зустрічі обмінялися думками щодо обговорених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь