ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент футболістам Національної збірної з футболу: Бажаю перемоги та гідно представити Україну на Євро-2016

Дата: 23.05.2016 16:31
Кількість переглядів: 561

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистих проводах Національної збірної з футболу на Чемпіонат Європи, який відбудеться у Франції.
«24 команди - найсильніші футбольні збірні Європи - будуть мати високу честь позмагатися за чемпіонство. І для нас, для українців, величезна радість і приємність, що серед них є українська футбольна збірна», - наголосив Глава держави, виступаючи на Михайлівський площі у Києві.
«Бажаю впевненості у власних силах, перемоги та успіхів. І бажаю гідно представляти Україну», - звернувся до футболістів Глава держави.
Президент нагадав, що у 2012 році Україна приймала Чемпіонат Європи з футболу і тоді у Донецьку майоріли українські прапори та звучав українській Гімн. «Переконаний, що футбол відіграє важливу роль», - зазначив Петро Порошенко, висловивши сподівання, що найближчим часом з’явиться можливість співати футбольний та український гімн під жовто-блакитними прапорами у Донецьку.

«Ваша гра на футбольних полях – це не лише захоплююче, азартне, спортивне видовище. Насправді, це є величезна частина націєтворчого процесу. Ви вирушаєте на футбольні змагання європейського чемпіонату в 2016 році під акорди нашої переможниці на Євробаченні Джамали. Впевнений, що результат буде таким самим», - сказав Президент.
Петро Порошенко передав гравцям збірної прапор України, який йому вручили діти - учасники турніру "Кубок надій", що відбувся восени минулого року в Івано-Франківську. Цей прапор був розміщений на матчі плей-офф між національними збірними командами України та Словенії, де наша збірна виборола право виступати на чемпіонаті Європи 2016 року з футболу.
Присутній на заходах Герой України, військовий АТО Євген Межевікін також побажав успіхів футбольній збірній на Євро-2016. «Чекаємо від вас хороших результатів та гідної гри. Всі, хто зараз на війні, та ті, хто на мирній території України, за вас вболівають та переживають. Будемо тримати за вас кулаки», - сказав він.
В свою чергу гравець Національної збірної України з футболу Артем Федецький подякував усім вболівальникам України за те, що "були разом зі збірною - і в радісні хвилини перемог, і в часи не дуже вдалої гри". "Ваша підтримка завжди відчувалася. Цей непростий футбольний шлях ми пройшли разом з вами", - сказав він. Артем Федецький також подякував українським героям, які захищають Україну в зоні АТО, та запевнив, що зараз "немає гравців різних клубів, а є збірна України".
Збірна України подарувала Президентові футбольний мяч з автографами футболістів та подякувала за підтримку.

Глава держави також поспілкувався з воїнами АТО та дітьми, які прийшли підтримати українську футбольну збірну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь