ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент: Оцінку подіям останніх днів має дати суд

Дата: 03.12.2013 16:13
Кількість переглядів: 331

Оцінку подіям останніх днів у зв’язку з проведенням масових акцій має дати суд після завершення розслідування. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.
«Я не маю сьогодні права давати оцінку тому, хто винний, наскільки винний», - сказав Глава держави, повідомивши, що на сьогодні створено кілька слідчих груп.
Президент зазначив, що під час чергової наради під його головуванням Генеральний прокурор доповів про заходи, яких вживають правоохоронці. «Я переконався в тому, що ця робота йде дуже активно. Ми підійдемо справедливо. Ми будемо дивитись правді в очі, дамо справедливі оцінки і приймемо відповідні рішення», - підкреслив Глава держави.
Коментуючи події в ніч на суботу на Майдані Незалежності в Києві, Віктор Янукович зазначив, що правоохоронці «перегнули палку». Водночас, Президент зауважив, що такі дії могли бути спровоковані.
«Можна сказати, що… в ніч з п’ятниці на суботу правоохоронні органи перегнули палку. І тут виправданню цього не повинно бути місця. Хоча ми розуміємо, що їх щось до цього спровокувало», - сказав Глава держави.
На його переконання, правоохоронці мали знайти такі способи, які б мінімізували наслідки їхніх дій.
Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Лідії Таран («Студія 1+1»), Олені Фроляк (телеканал ICTV), Анастасії Даугулє (телеканал «Інтер») та Євгену Міхіну (телеканал «Україна»).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь