ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент України провів зустріч з Президентом МКЧХ

Дата: 09.03.2017 09:33
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петером Маурером, який перебуває в Україні на запрошення Глави держави.
Петро Порошенко висловив вдячність за масштабну програму допомоги, яку МКЧХ надає Україні для подолання наслідків триваючої російської агресії.

Глава держави підкреслив високий інтерес України до подальшого поглиблення взаємодії з МКЧХ, зокрема з метою імплементації гуманітарних аспектів Мінських домовленостей. Як було наголошено, залучення МКЧХ має важливе значення для сприяння звільненню заручників, пошуку зниклих без вісті, надання гуманітарної допомоги громадянам, які продовжують перебувати на окупованих територіях тощо.

Сторони засудили нове загострення ситуації навколо Авдіївки, що, зокрема призвело до чергового припинення роботи Донецької фільтрувальної станції та поставило під загрозу водопостачання цілого регіону. Було обговорено можливі кроки для попередження виникнення подібних інцидентів у майбутньому.

«Сьогодні Міжнародний Суд ООН розпочав слухання по позову України проти Російської Федерації щодо порушення двох надзвичайно важливих конвенцій – щодо фінансування тероризму та дискримінацію етнічних українців і кримських татар на території окупованого Криму», - сказав Петро Порошенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь