ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент України визначив 2014-й роком розвитку місцевого самоврядування

Дата: 31.12.2013 10:05
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Про це на щотижневій оперативній нараді інформував керівників департаментів та служб регіону голова облдержадміністрації Іван Мовчан.
Очільник Вінниччини повідомив, що на засіданні Ради регіонів, яке відбулося 26 грудня, Глава держави Віктор Янукович визначив 2014-й роком розвитку місцевого самоврядування. А відтак, враховуючи надбання і напрацювання, які має у цьому напрямку Вінниччина, обласна влада активно відпрацьовуватиме визначену позицію.
За словами Івана Мовчана, Президент України вкотре наголосив, що Рада регіонів є ефективним майданчиком для узгодження дій владної вертикалі, а тому особливо важливо синхронізувати роботу Ради із діяльністю Комітету економічних реформ, зокрема щодо соціальної політики, модернізації системи охорони здоров’я, секторальних реформ та політики дерегуляції.
Крім того, повідомив керівник Вінниччини, Глава держави підкреслив, що Україна продовжує діалог з Європейським Союзом щодо Угоди про асоціацію, виходячи з національних інтересів, та акцентував увагу на домовленостях з Російською Федерацією, які сьогодні дають можливість інноваційного оновлення економіки України.
Як зазначив керівник області, одним із пріоритетів на наступний рік Президент України визначив боротьбу з корупцією, а також торкнувся питання персональної відповідальності за реалізацію міждержавних контрактів. Аналізуючи ж події, що відбуваються сьогодні в державі, Віктор Янукович наголосив, що влада не допустить будь-яких проявів сепаратизму та правового нігілізму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь