ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прийом жителів Шпиківської об’єднаної територіальної громади

Дата: 21.03.2018 16:56
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

21 березня 2018 року в смт. Шпиків головний спеціаліст Тульчинського відділу обслуговування громадян Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Інна Філіпова провела черговий виїзний прийом жителів Шпиківської об’єднаної територіальної громади.

На прийомі побувало чимало жителів ОТГ, які переважно цікавилися умовами реалізації права на пенсійне забезпечення, різного роду перерахунків пенсій, в тому числі і при зміні страхового стажу, складовими своїх пенсійних виплат, розміром пенсії та перспективами її підвищення.

Представник Фонду не оминула увагою пряму залежність пенсійної виплати від зарплати, стажу та показника середньої заробітної плати по Україні, який застосовується при обчисленні пенсії. Звернула увагу на зміни з 1 січня 2018 року щодо необхідного мінімального страхового стажу для призначення пенсійних виплат. Наголосила, що громадяни, які мають високий коефіцієнт зарплати і страхового стажу, отримають гідну пенсію.

Фахівець Пенсійного фонду акцентувала увагу на те, що кожен має дбати про свій легальний страховий стаж та заробітну плату з яких сплачено внески, оскільки саме від цього залежатиме майбутнє пенсійне забезпечення. Кожному відвідувачу нагадала про можливість отримання необхідної інформації за допомогою веб-порталу електронних послуг ПФУ та через відеозв’язок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь