ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про факти домашнього насильства, торгівлі людьми, гендерної дискримінації чи порушення прав дитини жителі Вінниччини можуть повідомити, зателефонувавши на «гарячі лінії»

Дата: 16.02.2015 16:16
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Питання протидії торгівлі людьми, сприяння дотриманню прав людини, гендерної рівності і захисту прав дітей перебувають на особливому контролі органів влади. Значну увагу профілактиці та подоланню гострої суспільної проблеми як насильство, особливо у ставленні до дітей різні приділяють громадські організації, серед них Міжнародний жіночий центр «ЛА Страда – Україна».
Центр активно опікується функціонуванням національних «гарячих ліній», які працюють для попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації. Протягом 2014 року на них надійшло понад 35 тисяч дзвінків, у тому числі на дитячу «гарячу лінію» звернулися понад 27 тисяч осіб. 1 % з цієї кількості становлять дзвінки жителів Запорізької області.
До речі, останнім часом кількість звернень на подібні «гарячі лінії» зростає. У більшості випадків, це пов’язано із нестабільною суспільно-політичною ситуацією на Сході України та за рахунок вимушених переселенців – жителів Донецької та Луганської областей.
А підтримка кваліфікованих психологів, юристів та соціальних працівників у вищезазначених ситуаціях є надзвичайно важливою.
Телефон «гарячої» лінії, на яку можуть зателефонувати ті, хто страждає від домашнього насильства, зіткнувся з випадками торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335 або 386 з мобільного. Працює в будні з 10.00 до 18.00 години
Національна дитяча «гаряча лінія» працює щоденно, крім неділі, з 10.00 до 20.00. Тел.: 0-800-500-225 або 772 (з мобільного).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь