ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Про хід проведення в районі Всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2014»

Дата: 04.11.2014 16:22
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

З метою посилення відповідальності дорослих за втягування дітей та молоді до вживання алкоголю, тютюнопаління, контролю розміщення зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів на вулицях населених пунктів району, щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог Закону України «Про рекламу», 14.08.2014 року затверджено головою райдержадміністрації розпорядження за № 241 «Про проведення у районі Всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2014», яким утворено районну координаційну раду, затверджено план заходів щодо проведення акції.
Так, відповідно до вищезазначеного плану заходів, 03 листопада 2014 року в закладах торгівлі міста спеціалістами кримінальної міліції у справах дітей спільно з головним спеціалістом з питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення, фахівцями центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей райдержадміністрації здійснено розповсюдження інфо – стікерів «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої» та стікерів з телефоном гарячої лінії.
Відповідно, членами робочої групи було проведено інформаційно – просвітницьку роботу з працівниками торгівлі на предмет обов'язкової перевірки віку покупців і санкцій за такі порушення, виявлення випадків продажу підліткам. Подібні рейди та перевірки дають можливість посилити контроль над реалізаторами тютюнових виробів та алкогольних напоїв, які часто забувають, що від їхньої байдужості та бажання «заробити» наші діти мають у вільному доступі заборонені спокуси, що калічать їхнє здоров’я. Тому навіть після закінчення акції проведення перевірок та контроль залишатимуться у планах роботи відповідних служб, управлінь та відділів.
Не треба замовчувати, якщо на Ваших очах підліткам продають пиво та сигарети. Адже наступного разу покупцем таких товарів можуть стати і Ваші діти!
Телефони гарячої лінії: 102, 067 430 11 82
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь