ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про міжрайонну нараду з питань розвитку інформаційного суспільства, е-урядування та е-демократії

Дата: 26.10.2017 15:47
Кількість переглядів: 269

26 жовтня 2017 року в м. Тульчині відбулася міжрайонна нарада з питань розвитку інформаційного суспільства, електронного урядування та електронної демократії. Її провів начальник управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації Ігор Солоненко за участі уповноважених представників райдержадміністрацій та районних рад з Тульчинського, Томашпільського, Чернівецького, Крижопільського, Ямпільського, Піщанського районів.

У вітальному слові голова Тульчинської райдержадміністрації Микола Підболячний наголосив на важливості даної теми в контексті вдосконалення роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, застосування сучасних електронних технологій, якісного надання адміністративних послуг громадянам тощо.

Далі учасники наради розглянули наступні питання: 1) Сучасні тенденції розвитку інформаційного суспільства (поінформував І.Солоненко); 2) Процеси інформатизації у Вінницькій області. Впровадження е-документообігу у Вінницькій облдержадміністрації (повідомила Оксана Гречко – представник ТОВ «СОФТ ГЕНЕРАЦІЯ»).

Завершуючи нараду, І.Солоненко підкреслив, що реалізація всіх цих вимог часу позитивно вплине на стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади на офіційних сайтах райдержадміністрацій і привів у приклад оновлений веб-сайт Вінницької облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь