ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про надзвичайну подію, що сталась на території міста

Дата: 22.12.2018 09:22
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

О 15 годин 06 хвилин на ПЗЧ ДПРЧ -14 м.Тульчин надійшло повідомлення про те, що за адресою м.Тульчин вул.Ганджі, 16 горить дах маслосирного цеху Тульчинської філії ТОВ «Фуд-Девелопмент». На місце терміново виїхало кілька екіпажів рятувальників. Завдяки їхній оперативності було не допущено перекидання вогню на споруди із хімічно-небезпечними речовинами. О 16:10 пожежу локалізовано.
На місці події працювала оперативна група комісії ТЕБ та НС району. Розпорядженням голови райдержадміністрації від 21 грудня 2018 року № 443 в районі призначений керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації – перший заступник голови райдержадміністрації Боровський О.В. Одночасно затверджено склад штабу з ліквідації надзвичайної ситуації.
О 18.00 годині 21 грудня 2018 року відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій району, на якому було відпрацьовано план дій керівного складу району, комісії ТЕБ та НС, штабу з ліквідації НС, поставлені завдання відповідним службам, щодо ліквідації надзвичайної ситуації.
22 грудня 2018 року комісією ТЕБ та НС району прийнято рішення про призупинення навчального процесу в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 м.Тульчин та закладі дошкільної освіти № 5 м.Тульчин, як таких що потрапляють в зону можливого ураження продуктами горіння.
Прохання усім зберігати спокій – загрози життю та здоров’ю людей немає!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь