ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про організацію попередніх та періодичних медичних оглядів працівників

Дата: 18.10.2017 15:56
Кількість переглядів: 232

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.02.2016 № 88-р. «Питання Державної служби з питань праці» та постанови Кабінету Міністрів України № 96 від 11 лютого 2015року «Про затвердження Положення про Державну службу України з питань праці» забезпечення здійснення функцій i повноважень з реалізації державної політики у сфері гiriєни праці та функцій здійснення дозиметричного контролю робочих місць i доз опромінення працівників, передано з Державної санітарно-епідемілогічної служби України до Державної служби з питань праці (далі –Держпраці).

На сьогодні, посадові особи Держпраці керуються нормативно-правовими актами з гiгiєни праці, зокрема i наказами МОЗ України.

Так, відповідно до наказу МОЗ України від 21.05.2007 року №426«Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», акти визначення категорії працівників, списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам, погоджуються фахівцями відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці України у Вінницькій області.

В зв'язку з тим, що спеціалісти з гiгiєни праці перебувають у м. Вінниці i знаходження їх в районах не передбачено, з метою взаємодії Управління Держпраці у Вінницькій області з підприємствами, установами, організаціями, які розташовані на території Тульчинського району, управління соціального захисту населення райдержадміністрації звертається до керівників підприємств, установ, організацій району з проханням перед погодженням поіменних списків oci6, які підлягають медичним оглядам, звертатися до Управління Держпраці у Вінницькій області (21050, м. Вінниця, вул. Магістратська, 37, e-mail: vndsp@vn.ua, тел./факс (04320) 67-29-80) з заявою для складання акту визначення категорії працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам відповідно до додатку 1 п.2.2 Наказу МОЗ України від 21.05.2007 року №246 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій» та для погодження поіменних списків працівників.

Див. Додаток 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь