ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про отримання Квитанцій № 1 та № 2 при поданні Звіту з ЄСВ (за численними запитами платників)

Дата: 12.07.2016 11:17
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Звітність з ЄСВ подається та приймається Єдиним вікном подання електронної звітності в пакеті, який є набором XML-файлів. Сформований XML-файл основного документа пакета містить посилання на всі створені таблиці та, відповідно, у всіх таблицях є посилання на основний документ.

Єдине вікно обробки електронних звітів після отримання пакета здійснює його розшифрування, перевірку електронних цифрових підписів і цілісність пакета, і перевірку відповідності встановленому формату, згодом формує квитанцію про отримання електронного документа — Квитанцію №1. Далі Єдине вікно надсилає Квитанцію № 1 страхувальникові.

Квитанція №1 формується до кожного файлу в пакеті звітності. Тобто в назві Квитанції №1 зазначатиметься код таблиці, для якої призначено квитанцію.

Варто пам’ятати: якщо хоча б одна з таблиць пакета має негативну Квитанцію №1 — увесь пакет звіту вважається НЕПРИЙНЯТИМ!

Далі пакет звітності ЄСВ передається на обробку до системи ДФСУ. Тут звіт проходить другий етап перевірок і якщо обробка невдала, то звіт до ПФУ не відправляється — ДФСУ формує негативну Квитанцію № 2, яку Єдине вікно направляє страхувальникові. У разі проходження звіту ЄСВ перевірок на рівні системи ДФСУ, пакет звіту архівується та передається до ПФУ.

ПФУ здійснює остаточну перевірку звітів ЄСВ. За результатами цих контролів формується Квитанція №2, яка передається до системи ДФСУ. Система ДФСУ формує узагальнюючу Квитанцію №2, котру Єдине вікно направляє страхувальнику.

Квитанція №2 формується до пакета звітності в цілому. Тобто в імені Квитанції №2 указуватиметься код основного документа пакета. Квитанція №2 із результатами обробки прикріплюється до всіх таблиць звіту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь