ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про пенсійні новації жителів Тульчинщини інформують через радіо

Дата: 19.11.2018 08:44
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Заступник начальника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Алла Авраменко є частим гостем в студії КП «Редакція Тульчинського радіомовлення», забезпечуючи слухачів оглядом законодавчих змін у пенсійному законодавстві.

Під час чергових радіоефірів (12, 14 та 16 листопада) слухачі дізналися про зручності користування веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду, а саме можливістю дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали візиту до Фонду. Також, користувачі веб-порталу через особистий кабінет, використовуючи електронний цифровий підпис, мають змогу отримати довідки про розмір сплачених внесків, витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідку про розмір пенсії з підтвердженням QR-коду.

Крім того, представник Фонду повідомила слухачів про прийом заяв на виготовлення електронного пенсійного посвідчення, яке поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними. Надала роз’яснення щодо добровільної сплати єдиного соціального внеску непрацюючим особам працездатного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь