ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про підсумки організації оздоровлення та відпочинку дітей та молоді в районі в 2015 році

Дата: 21.09.2015 16:52
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Оздоровлення дітей та молоді Тульчинського району влітку 2015 року проводилось відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 02 червня 2015 року № 151 “Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей району влітку 2015 року“. Під час проведення оздоровчої кампанії на території району фунціонувало 7 закладів оздоровлення та відпочинку: 1 стаціонарний дитячий заклад санаторного типу – ТОВ «Подільський Артек», 6 –табори денного перебування при загальноосвітніх школах району.
Фінансове забезпечення оздоровчої кампанії 2015 року за кошти районного та місцевих бюджетів складає 539, 7 тис. грн, з них: на оздоровлення виділено – 444, 6 тис.грн, на відпочинок – 95,1 тис.грн. Також на оздоровлення дітей залучалися позабюджетні кошти (батьківська доплата, доплата установ, організацій) в сумі 90,1 тис. грн.
Відповідно до районної програми оздоровлення та відпочинку дітей і молоді на 2014 - 2017 роки, затвердженої рішенням № 489 24 сесії районної ради 6 скликання від 27 березня 2014 року, в 2015 році було організовано перевезення дітей до оздоровчих закладів, в т.ч. до закладу санаторного типу «Подільського Артеку» та позаміського оздоровчого дитячого закладу «Алые паруса» смт.Затока Одеська область з обов'язковим медичним супроводом,
В 2015 році пріоритетне значення надавалось оздоровленню дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а саме: сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей-інвалідів; дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей; дітей, батьки яких є учасниками АТО.
Станом на 20.09.2015 року в районі оздоровчими послугами охоплено 909 дітей, які відпочивали в місцевих закладах оздоровлення, так і за межами району – спортивно – юнацький табір «Колос» м.Вінниця, дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Алые паруса» смт.Затока Одеська область, позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «АИСТ» с.Приморське Одеська область, ДП Український дитячий центр «Молода гвардія» м.Одеса, м.Скадовськ.
Показники щодо чисельності дітей пільгових категорій, які оздоровлені протягом 2015 року наступні: дітей – сиріт – 47, дітей – інвалідів – 36, дітей з багатодітних сімей – 146, дітей з малозабезпечених сімей - 34, дітей, які перебувають на диспансерному обліку – 140, талановитих та обдарованих дітей – 184, 37 дітей, батьки яких мобілізовані та 2 дітей з числа переселенців.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь