ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про підсумки проведення літньої оздоровчої дитячої кампанії 2018 року

Дата: 13.09.2018 14:45
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 24.05.2018 року за № 178 «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей району влітку 2018 року», на Тульчинщині завершено літню оздоровчу кампанію 2018 року.
В звітному році на території району оздоровлення дітей проводилось на базі Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію, ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек». Відпочинок дітей було організовано у 15-ти пришкільних таборах, які були відкриті на базі ЗШ та закладів загальної середньої освіти (Тульчинська ЗШ №1, Тульчинська ЗШ №2, Тульчинська ЗШ НВК №3 - гімназія, Кирнасівський ЗЗСО №1, Кирнасівський ЗЗСО №2, Крищинецький ЗЗСО, Печерський ЗЗСО, Суворовський ЗЗСО, Суворовський ЗЗСО №1, Шпиківська ЗШ, Богданівський ЗЗСО, Копіївський ЗЗСО, Ганнопільська ЗШ, Одайська ЗШ, Тиманівська ЗШ ).
Станом на 13.09.2018 року оздоровчими послугами охоплено 1129 дітей,з них 823 – хлопчики та дівчатка з числа пільгової категорії. З них 471 дитині було надано послуги відпочинку ( до 18 днів), 352 – охоплені оздоровчими послугами (21 день).
Так, діти із числа соціально – вразливої категорії району мали змогу оздоровитися в таких закладах оздоровлення, як ДП УДЦ «Молода гвардія» м.Одеса, ДПУ МДЦ «Артек.UA» смт.Пуща – Водиця Київської обл., ТОВ «Примор'я» санаторій ім.Лазо с.Сергіївка Білгород – Дністровський р-ну Одеської області, дитячому оздоровчому таборі «АИСТ» с.Приморське Кілійського р-ну Одеської обл., дитячому закладі санаторного типу «Подільський Артек» с.Заозерне Тульчинського району, Вінницькій дитячо-юнацькій спортивно-оздоровчій базі «Колос», клінічному санаторії «Авангард» м.Немирів.
Показники щодо чисельності дітей пільгових категорій, які охоплені оздоровленням та відпочинком протягом 2018 року, є наступними: дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 16, дітей з інвалідністю – 86, дітей з багатодітних родин – 210, з малозабезпечених сімей – 45, дітей та підлітків, які перебувають на диспансерному обліку – 225, ще 57 дітей з числа талановитих та обдарованих дітей, 101 дитина, батьки яких є учасниками антитерористичної операції та 5 дітей з числа родин внутрішньо переміщених осіб, 78 дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.
На виконання рішення № 345 22 сесії районної ради 7 скликання від 22 березня 2018 року «Районної програми оздоровлення та відпочинку дітей та молоді на 2018 – 2020 роки», з метою проведення дитячої оздоровчої кампанії на належному організаційному рівні, з районного та місцевих бюджетів, в тому числі бюджетів Тульчинської міської ОТГ та Шпиківської селищної ОТГ, використано 892,5 тис. грн. Також на оздоровлення та відпочинок дітей і підлітків були залучені і позабюджетні кошти, в тому числі батьківські кошти, кошти установ, організацій в сумі 145,0 тис. грн.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь