ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про початок оздоровчої кампанії 2014 року

Дата: 30.04.2014 14:50
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

Сьогодні відбулася обласна селекторна нарада з питань організації та проведення літньої оздоровчої кампанії. В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, керівники відповідальних за організацію оздоровчого сезону структурних підрозділів райдержадміністрації, представники медицини, директор районного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, директор ТОВ ДС «Подільський Артек».
Заступник голови облдержадміністрації Л.Щербаковська наголосила, що пріоритетними завданнями організації літнього оздоровчого сезону є стовідсоткова підготовка закладів оздоровлення та відпочинку до прийому дітей та збільшення кількісті дітей, охоплених організованими формами оздоровлення та відпочинку до 70% від загальної кількості дітей. Першочергово забезпечити оздоровленням дітей пільгових категорій.
Відповідно до районної програми оздоровлення та відпочинку дітей та молоді на 2014 – 2017 роки, затердженої рішенням № 489 24 сесії районної ради 6 скликання від 27.03.2014 року, районна державна адміністрація спільно з міською, селищними та сільськими радами планує забезпечити оздоровчими послугами 3900 дітей, з них в стаціонарних закладах оздоровлення - 1950 дітей, 1950 дітей – забезпечити відпочинком у пришкільних таборах.
Під час проведення оздоровчого процесу на території району фунціонуватиме 33 заклади оздоровлення та відпочинку: 1 санаторного типу – ТОВ ДС «Подільський Артек», 32 – пришкільні табори.
До відома керівників підприємств, організацій та установ району!
Районна державна адміністрація просить звернути увагу, що з 1 червня 2014 року розпочинається І зміна в ТОВ ДС «Подільський Артек».
Просимо активно долучитися до проведення оздоровчої кампанії 2014 року та забезпечити повноцінне оздоровлення та відпочинок діток нашого району!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь