ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про проведення конкурсу для обдарованої молоді

Дата: 26.10.2016 12:05
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Управління соціального захисту райдержадміністрації повідомляє, що за підтримки Мінмолодьспорту Благодійний фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» в партнерстві з американським університетом Delaware проводить конкурс Diamond Challenge.

Мета Конкурсу - надати можливість молоді розвивати свй підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності. Конкурс направлений на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учасників від 16 до 18 років в Україні. В рамках конкурсу молодь дає змогу презентувати свій суспільно – корисний бізнес – проект та отримає можливість витрати 10 000 доларів США.

До участі в конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2 - 4 осіб, з яких хоча б один представник володіє англійською мовою. Реєстрація команд відбувається до 20 листопада 2016 року на сайті http://diamondchallenge.org .

Конкурс відбудеться у два етапи, перший етап пройде в Україні, де конкурсанти будуть змагатися за приз 1 000 доларів та поїздку до США (американські коллеги фінансують проживання протягом трьох днів). В Сполучених Штатах Америки буде організовано заключний етап конкурсу, в якому учасники будуть змагатися за головний приз 10 000 доларів.

Прийом письмових бізнес – проектів триватиме до 20 грудня 2016 року на сайті http://diamondchallenge.org.

З правилами та вимогами участі в конкурсі можна ознайомитись на сайті www.icepp.org.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь