ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про роботу постійно діючої комісії районної державної адміністрації з питань розгляду звернень громадян

Дата: 18.07.2018 16:56
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

За І півріччя 2018 року у райдержадміністрації відбулось 10 засідань постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян.
На виконання пп. 1.1 районної комплексної програми «Турбота на 2016-2020 роки» комісією розглянуто 228 заяв від малозабезпечених верств населення та осіб, що потрапили в складні життєві обставини, які звернулися до голови райдержадміністрації з необхідним переліком документів з проханням про надання матеріальної допомоги. Більшість з них стосувалась ситуацій, коли необхідне надання значних коштів для проведення складних онкологічних операцій, післяопераційного лікування та придбання ліків.
Для фінансування виданих розпоряджень голови райдержадміністрації за даний період з районного бюджету виділено близько 186 тисяч 200 грн.
Враховуючи, що в поточному році фінансові ресурси районного бюджету дуже обмежені, повідомляємо всім іншим потребуючим допомоги, що з 2017 року значно зріс бюджетний потенціал об’єднаних територіальних громад і місцевих рад у районі. Звернення на їхню адресу за місцем проживання теж допоможе вирішувати людям складні життєві проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь