ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про розроблення детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та

Дата: 17.05.2017 15:58
Кількість переглядів: 478

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від “

17

травня

2017 р.

149

Про розроблення детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу

ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отримання біогазу

з біомаси рослинного та тваринного походження на території Заозерненської сільської ради

(за межами населеного пункту)

Відповідно до статті 20, 21, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 6, 8, 10, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», що зареєстрований у Міністерстві юстиції України від 20.12.2011 року №1468/20206, враховуючи лист-роз'яснення Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України від 29.04.2013 року №7/14-6937, розглянувши звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Вінницька птахофабрика» від 30.03.2017 року №66 щодо розроблення детального плану території для розміщення внутрішньогосподарського комплексу з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та тримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження, на земельній ділянці, яка розташована в адміністративних межах території Заозерненської сільської ради (за межами населеного пункту) і складається із земельних ділянок орієнтовною загальною площею 14,15 га , які перебувають у приватній власності громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:

1. Розробити проект детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та тримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження на території Заозерненської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району, Вінницької області.

2. Замовником розроблення детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та тримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження на території Заозерненської сільської ради (за межами населеного пункту) визначити Тульчинську районну державну адміністрацію.

3. Фінансування робіт з розроблення детального плану території на земельну ділянку, за заявою, здійснити за рахунок коштів Товариства з обмеженою відповідальністю «Вінницька птахофабрика» (надалі - Інвестор), згідно з ч. 3,4 ст.10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4. Визначити, за погодженням із Інвестором, організацію розробника детального плану території на земельну ділянку (надалі - Розробник).

5. Укласти тристоронню угоду на розроблення детального плану території на земельну ділянку, вказаного в пункті 1 цього розпорядження, між Тульчинською районною державною адміністрацією, Інвестором та Розробником.

6. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації (Шевчук М.О.) під час розроблення детального плану території на земельну ділянку забезпечити проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації.

7. Подати проект детального плану території на земельну ділянку на архітектурно-містобудівну раду відповідного рівня при спеціально уповноваженому органі з питань містобудування та архітектури, згідно зі статтею 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

8. Сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату райдержадміністрації (Хмелевський Ю.М.) опублікувати розпорядження у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті райдержадміністрації.

9. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної
державної адміністрації Микола Підболячний

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь