ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про участь у Східному економічному Форумі

Дата: 20.05.2013 13:10
Кількість переглядів: 391

До відома керівників підприємств

Райдержадміністрація запрошує Вас взяти участь у Східному економічному Форумі Lub – invest, який відбудеться у Любліні 20 – 21 червня 2013 року.
Економічний форум у Любліні щорічно створює необхідний діловий клімат для встановлення взаємовигідних контактів Польщі, ЄС з партнерами із України, а також Білорусі, Росії, Молдови та Казахстану.
Під час цьогорічного Форуму будуть проводитися дискусія за участю експертів у сфері міжнародної політики, макроекономіки та суспільної відповідальності бізнесу, а також тематичні «круглі столи». У зв’язку з тим запрошуємо Вас взяти участь у «Дискусії регіонів» щодо пошуку нових механізмів регіонального розвитку.
Головною частиною Форуму є презентація польських та закордонних інвестиційних пропозицій та безпосередні міжнародні бізнесові переговори представників ділових кіл.
Під час цього Форуму заплановано також проведення польсько – українського галузевого фотовольтаїчного семінару та виставки, яка присвячена цієї галузі відновлюваних джерел енергії.
З організаційних питань слід звертатися до Відділу закордонних та регіональних зв’язків у Канцелярії Маршалка Кшиштофа Гетмана Воєводства Любельського (українською та російською мовами: Ізабела Шенсна, тел./факс +48 81 4416784, e – mail: izabela.szczesna@lubelskie.pl).
Реєстрація учасників відбувається в режимі он – лайн на веб – сайті www.forum.lubelskie.pl (також англійською та російською мовами).
З рамковою програмою конференції Ви можете ознайомитися в управлінні економіки райдержадміністрації (вул. Леніна, 1, каб. 217, тел. 22557).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь