ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про вжиття заходів щодо запобігання нещасним випадкам

Дата: 30.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що за інформацією Управління Держпраці у Вінницькій області з початку 2018 року на підприємствах соціально-культурної сфери України смертельно травмовано 30 працівників. У Вінницької області отримали травми 62 працівника, з яких 1 працівник отримав травми не сумісні з життям.
Переважна більшість нещасних випадків сталася внаслідок порушення працівниками Правил дорожнього руху, трудової та виробничої дисципліни, посадових обов’язків, вимог інструкцій з охорони праці, вимог безпеки під час експлуатації транспортних засобів, обладнання, машин, механізмів.
Так, 9 лютого 2018 року біля с. Івча Літинського району сталася ДТП, в результаті якої загинула соціальний робітник Вінницького Благодійного центру «Хесед Емуна».
26 лютого 2018 року на ділянці автодороги Тиврів - Шаргород поблизу с. Василівка Тиврівського району стався груповий нещасний випадок з двома працівниками Управління культури і мистецтв Вінницької ОДА та історичного музею смт. Сутиски.
З метою попередження та недопущення виробничого травматизму, управління соціального захисту населення райдержадміністрації звертається до органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання усіх форм власності щодо необхідності проведення роз’яснювальної роботи через засоби масової інформації по дотриманню вимог безпеки та Правил дорожнього руху та вжиття додаткових заходів щодо недопущенню ДТП, а саме:
- обмежити виїзд транспортних засобів на лінію у разі погіршення погодних умов;
- випуск транспортних засобів на лінію проводити тільки після проведення перед рейсових технічних оглядів;
- перевірити комплектацію транспортних засобів медичними аптечками та необхідними технічними засобами (знак аварійної зупинки, буксирочний трос, вогнегасник);
- забезпечити проходження працівниками перед рейсових медичних оглядів;
- проводити водіям транспортних засобів додатковий інструктаж з питань охорони праці перед кожними виїздом на лінію;
- не допускати до виконання робіт підвищеної небезпеки працівників, які не пройшли навчання, інструктаж та перевірку знань з питань праці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь