ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про заходи з контролю у сфері пасажирських перевезень

Дата: 20.09.2013 16:20
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

З метою дотримання перевізниками всіх форм власності нормативно- правових актів в частині забезпечення безпеки пасажирських перевезень та повноти сплати податків до бюджетів усіх рівнів в районі систематично здійснюються рейдові перевірки щодо виявлення нелегальних перевізників. Протягом січня-вересня поточного року було здійснено 6 рейдових перевірок, в результаті яких виявлено 8 нелегальних перевізників, що здійснювали незаконні перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі.
Також райдержадміністрацією затверджено заходи по виявленню нелегальних перевізників, що здійснюють свою діяльність без відповідних дозвільних документів.
З початку року, з метою запобігання дорожньо-транспортних пригод та підвищення безпеки дорожнього руху, а також усунення з ринку перевезень нелегальних перевізників в районі було проведено 2 засідання комісії з контролю за станом пасажирських перевезень автомобільним транспортом у Тульчинському районі та 4 засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь