ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про запровадження системи проведення щоденних консультацій «Час платника»

Дата: 19.09.2017 13:43
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

З метою розгляду проблемних питань, пов’язаних із запровадженням системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації таких накладних/розрахунків в Єдиному реєстрі податкових накладних, запроваджено «Час платника» – систему проведення щоденних консультацій по зупинених податкових накладних для платників, які мають прикладні питання.

Платникам буде надаватися відповідна інформаційна допомога у разі зупинення реєстрації їх податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних .

Консультації будуть надаватися щоденно з понеділка по четвер з 17 год. 00 хв. до 18 год.00 хв., у п’ятницю – з 15 год.45 хв. до 16 год.45 хв., в приміщенні Центру обслуговування платників Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича,51.

Платникам податків або представникам підприємств, які будуть звертатися для з’ясування обставин по заблокованих накладних, необхідно мати при собі відповідні документи, що посвідчують особу або завірену належним чином довіреність у разі, якщо за консультацією звертається особа, яка не є директором чи головним бухгалтером.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь