ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про затвердження детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва

Дата: 28.09.2018 12:05
Кількість переглядів: 484

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від “
18
вересня
2018 р.
288

Про затвердження детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження, розташованого на територіях Заозерненської сільської ради і Білоусівської сільської ради (за межами населених пунктів) Тульчинського району Вінницької області. Дільниця виробництва біогазу №2. Дільниця зовнішніх інженерних мереж №2. Дільниця когенераційної станції встановленою електричною потужністю 12 МВт №2

Відповідно до вимог статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8, 19 та 21, пункту 2 статті 20 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись пунктом 4.12. Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Мінрегіону України від 16.11.2011 року № 290, враховуючи розпорядження голови районної державної адміністрації від 01.06.2018 року №181 «Про розроблення детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження, розташованого на територіях Заозерненської сільської ради і Білоусівської сільської ради (за межами населених пунктів) Тульчинського району Вінницької області. Дільниця виробництва біогазу №2. Дільниця зовнішніх інженерних мереж №2. Дільниця когенераційної станції встановленою електричною потужністю 12 МВт №2», протокол засідання архітектурно-містобудівної ради при Департаменті будівництва, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації від 21 серпня 2018 року №12, розглянувши проект детального плану території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження, розташованого на територіях Заозерненської сільської ради і Білоусівської сільської ради (за межами населених пунктів) Тульчинського району Вінницької області. Дільниця виробництва біогазу №2. Дільниця зовнішніх інженерних мереж №2. Дільниця когенераційної станції встановленою електричною потужністю 12 МВт №2, із врахованими зауваженнями та пропозиціями державних органів, що надавали висновки до проекту:

1. Затвердити детальний план території для будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отримання біогазу з біомаси рослинного та тваринного походження, розташованого на територіях Заозерненської сільської ради і Білоусівської сільської ради (за межами населених пунктів) Тульчинського району Вінницької області. Дільниця виробництву біогазу №2. Дільниця зовнішніх інженерних мереж №2. Дільниця когенераційної станції встановленою електричною потужністю 12 МВт №2, (надалі – Детальний план).
2. Передати матеріали затвердженого Детального плану на зберігання відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури районної державної адміністрації та Департаменту будівництва, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації, як невід’ємну частину планування території району.
3. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури районної державної адміністрації (Шевчук М.О.) врахувати матеріали затвердженого Детального плану при коригуванні Схеми планування території району.
4. Сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків зі ЗМІ та громадськістю апарату районної державної адміністрації (Хмелевський Ю.М.) оприлюднити матеріали затвердженого Детального плану на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації протягом 10 робочих днів з дня його затвердження.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
Голова районної
державної адміністрації Віталій Чуба

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь