ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Проблема торгівлі людьми: виклик сьогодення"

Дата: 22.03.2019 16:21
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

21.03.2019 року в інформаційному класі Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості провідний фахівець з профорієнтації Ференець Тетяна провела черговий захід на тему : "Проблема торгівлі людьми: виклик сьогодення" в рамках проекту "Підвищення обізнаності вразливого населення щодо безпечної міграції та працевлаштування". Мета тренінгу: надати інформацію про те, що таке торгівля людьми, розглянути її причини та наслідки, а також, сприяти розвитку навиків прийняття зважених рішень щодо вирішення даної проблеми.

Під час тренінгу надано чіткі визначення торгівлі людьми, а саме це вербування, перевезення, передача, приховування або застосування сили. Та інших форм примусу: викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою або уразливістю положення, або за рахунок надання або отримання платежів або прибутку для одержання згоди особи, яка має контроль над іншою особою, з метою експлуатації.

Присутні ознайомлені з викликами сьогодення у сфері торгівлі людьми, проблемами, які виникають при зверненні до державних, правоохоронних органів громадян, постраждалих від даного злочину та видами допомоги, що можуть отримати особи, зокрема, соціальний супровід, медичну допомогу, одноразову матеріальну виплату, підтримку центрів зайнятості та органів місцевого самоврядування.

Проведено анкетування безробітних, за час проекту всього охоплено 50 осіб . Семінар пройшов активно, плідно та результативно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь