ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проект «Ініціативна громада – успішна влада» діє!

Дата: 23.12.2013 15:22
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Європейський вектор розвитку України та її регіонів мають підтверджувати успішні проекти регіонального розвитку територіальних громад Вінниччини в цілому та нашого району зокрема. На це нас націлюють відповідні завдання і доручення Президента України В.Януковича. Про певні підсумки реалізації на Тульчинщині нового управлінського формату «Ініціативна громада – успішна влада», започаткованого головою облдержадміністрації Іваном Михайловичем Мовчаном, говорив голова райдержадміністрації Анатолій Степанович Бузік на апаратній нараді 23 грудня 2013 року. Голова райдержадміністрації підкреслив, що в умовах складного бюджетного забезпечення державних програм посилюється роль залучення додаткових коштів для вирішення проблемних питань місцевих громад, в тому числі через участь у різноманітних міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах і програмах, проведення належної роз’яснювальної роботи з населенням з метою залучення (через місцеві ради чи кооперативи) коштів від громадян – жителів цих громад. Нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Петровича Авраменка, заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про проведену роботу щодо різних соціально-економічних проектів, залученого фінансування та практичних результатів доповідали: начальник управління економіки райдержадміністрації Ю.Дудкевич, начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Руденко, Тульчинський міський голова В.Весняний. При цьому, Анатолій Степанович критично відізвався щодо загальної ефективності дій посадовців райдержадміністрації в даному напрямку, зауважив, що державні службовці повинні бути не пасивними статистами, а сучасними організаторами, лідерами, пропагандистами, допомагати громадам шукати шляхи вирішення проблем. У свою чергу, переконаний А.Бузік, сільські, селищні голови, депутати місцевих рад теж мають активізувати роботу, щоб підвищити свою відповідальність перед громадами району.
Під час наради розглядалися ще ряд питань з наступними конкретними дорученнями голови райдержадміністрації у визначені строки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь