ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профілактичний лекторій «Молодь у правовому суспільстві»

Дата: 23.03.2016 12:24
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

В рамках реалізації Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2016» в Тульчинському районі, з метою соціально-правового інформування та виховання молодого покоління, 22.03.2016 року в залі засідань Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області організовано та проведено профілактичний лекторій «Молодь у правовому суспільстві» для студентів ІІ курсу Вищого професійного училища № 41 м.Тульчин.

Захід було ініційовано за участі начальника сектору ( у відділі) Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області Капелюшного С.В., в.о. директора Тульчинського районного центру соціальних служб для сім''ї, дітей та молоді Капелюшної О.П., головного спеціаліста служби у справах дітей райдержадміністрації Михайленко Т.В. , головного спеціаліста з питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирончук В.О.

Під час уроку лекторію студенти були ознайомлені з видами покарань, що можуть застосовуватись до дітей, які вчинили правопорушення, обов’язками смолодих людей, зокрема і щодо поведінки у вечірній час, наводились приклади проявів негативної поведінки дітей, які вчинили правопорушення. Також обговорювались питання стосовно адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх та їх можливі наслідки в майбутньому.

Молоді люди з надзвичайною цікавістю розглядали макети учбової зброї та спеціальні засоби захисту, які демонстрував начальник сектору ( у відділі) Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області Капелюшний С.В.

Студентам училища було продемонстровано фрагменти відеофільму «Життя фальстартом не закінчується», в якому йшла мова про перебування неповнолітніх злочинців у Бережанській виправній колонії та їх життєві історії.

Спеціалісти відповідальних служб намагалися донести дітям важливість знання і дотримання законів життя, моралі так і чинного законодавства, попередження насильства серед неповнолітніх, про норми поведінки в молодіжному середовищі, про обмеження відвідування нічних клубів, дискотек, барів, вплив наркотичних, психотропних речовин та алкоголю на здоров’я та життя неповнолітніх.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь