ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профілактичний рейд «Неблагополучні сім’ї»

Дата: 12.11.2018 14:07
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності службою у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації спільно з Тульчинським ВП ГУНП у Вінницькій області, 09.11.2018 р. був проведений рейд “Неблагополучні сім'ї” на території с.Шура-Копіївська, с. Юрківка Тульчинського району Вінницької області.
Членами комісії обстежено матеріально-побутові умови проживання неблагополучних сімей. За наслідками рейду складені відповідні акти обстежень умов проживання, з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди, надано рекомендації щодо покращення стану виконання батьківських обов’язків відносно дітей та попереджено про притягнення до адміністративної відповідальності в разі неналежного виконання батьківських обов’язків.
Служба у справах дітей продовжує проводити заходи по запобіганню дитячої бездоглядності та безпритульності на території Тульчинського району та закликає батьків до відповідального виконання свої батьківських обов'язків.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь