ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профілактичний рейд «Неблагополучні сім’ї»

Дата: 24.07.2019 09:03
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності службою у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації 23.07.2019р. проведено рейд “Неблагополучні сім'ї” на території с. Шура-Копіївська, с. Юрківка, с. Сільниця Тульчинського району Вінницької області.

Працівниками служби у справах дітей обстежено матеріально-побутові умови проживання неблагополучних сімей. За наслідками рейду складені відповідні акти обстежень умов проживання, з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди, надано рекомендації щодо покращення стану виконання батьківських обов’язків відносно дітей та попереджено про притягнення до адміністративної відповідальності в разі неналежного виконання батьківських обов’язків.
Служба у справах дітей продовжує проводити заходи по запобіганню дитячої бездоглядності та безпритульності на території Тульчинського району та закликає батьків до відповідального виконання свої батьківських обов'язків.
Також з метою роз’яснення механізму надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів з внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території вищезазначених громад були проведені бесіди з відповідною категорією громадян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь