ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пропозиція щодо співпраці

Дата: 10.06.2014 15:11
Кількість переглядів: 269

ПАТ "Барський машзавод" – одне з провідних підприємств, що випускає технологічне обладнання для різних галузей промисловості. Сьогодні підприємство – відомий виробничий бренд в країнах СНД і центральної Європи.
Технічна і маркетингова політика підприємства направлені на задоволення зростаючого попиту та індивідуальних потреб споживачів. Її основним пріоритетом є якість, конкурентоздатність, високий технічний рівень і рівень безпеки виготовленого устаткування.
ПАТ «Барський машинобудівний завод» пропонує свої послуги підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності в питаннях будівництва, реконструкції та подальшого обслуговування опалювальних пунктів (газових, електричних, твердопаливних).
Спеціалісти кваліфіковано обстежать наявні опалювальні пункти та внесуть конкретні пропозиції щодо покращення роботи, зменшення енергозатратності, а при потребі проведуть монтаж технологічного обладнання, виробником якого ми являємось, що в свою чергу дозволяє нам проводити гнучку цінову політику, а також можливість вирішувати питання з відповідним проходженням коштів через органи Державного казначейства (в рахунок сплачених податків).
Завдяки передачі нам на утримування опалювальних пунктів у Барському районі було зекономлено біля 40% бюджетних коштів, які передбачалися на зазначенні цілі.
Співпраця з нами це гарантія безпеки, це змога працювати з висококваліфікованими робітниками, це можливість звільнити себе від спілкування з різними контролюючими органами, це економія Вашого часу та зусиль.
Відповідальні керівники ПАТ «Барським машинобудівний завод» відкриті до фахової розмови щодо майбутньої співпраці.
Контактна особа: Мандрика Микола, тел. 097-563-10-34.
Детальніше ознайомитися із продукцією заводу можна на офіційному сайті: http://www.barmash.com.ua/

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь