ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Протидія торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим

Дата: 17.10.2018 15:30
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

16 жовтня, у м.Вінниця відбулась обласна конференція на тему: «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, у Вінницькій області». В ході зібрання обговорено проблеми ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми, надання їм допомоги, проведення інформаційних кампаній з підвищення обізнаності населення щодо попередження потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.
В роботі конференції взяли участь представники Міжнародної організації з міграції в Україні, обласної державної адміністрації; регіональних органів виконавчої влади, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми. Від Тульчинського району були присутні: Поваляєва А.А., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Капелюшна О.П., директор Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Бурдо О.О., заступник начальника управління, начальник відділу державних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Цюпко Д.П. та Деревяга В.О., дільничні інспектори поліції Тульчинського ВП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області.
Наголошено, що торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі. За оціночними даними Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, то за час Незалежності 230 тис. українців постраждали від торгівлі людьми. Українці потрапляють в тенета цього злочину не лише в Україні, але й у Росії, Польщі, інших країнах Європи, Туреччині, США, країнах Центральної Азії та Близького Сходу.
В ході конференції учасниками обговорено останні тенденції у сфері протидії торгівлі людьми, а також заходи, які систематично вживаються в області з метою попередження даного явища, притягнення до відповідальності злочинців та надання допомоги постраждалим.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь