ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Протягом І півріччя 2017року Тульчинським об’єднаним управлінням пенсійного фонду України Вінницької області було підписані угоди поро співпрацю з об’єднаними територіальними громадами

Дата: 21.07.2017 16:18
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

07.02.20173 Шпиківською об’єднаною територіальною громадою, 03.03.2017 р. Мельниківською об’єднанню територіальною громадою, 10.03.2017 р. Райгородською , 04.05.2017 р з Ковалівською територіальною громадою та 25.05.2017 р. з Ситковецькою об’єднаною територіальною громадою За даними Угодами здійснюватиметься спільна діяльність у сферах організаційної, аналітичної, правопросвітницької та правозахисної роботи, інформаційного забезпечення громадян у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Всього надано послуг по громадах - 346 в розрізі громад:

Шпиківська - 236;

Райгородська - 40;

Мельниківська - 25;

Ковалівська - 36

Ситковецька - 9.

Даною Угодою передбачено надання для фахівця Пенсійного фонду приміщення та забезпечення Протягом І півріччя 2017року Тульчинським об’єднаним управлінням пенсійного фонду України робочого місця (необхідну комп’ютерну техніку вже закуплено). Узгоджено графік роботи представника Пенсійного фонду та перелік послуг, які надаватимуться жителям

Відтепер, жителям згаданих населених пунктів працівниками управління будуть надаватися консультації з питань призначення, перерахунку, виплати пенсій, роз’яснень щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення, у тому числі щодо прав та обов’язків застрахованих осіб та платників ЄСВ. Здійснюватиметься прийом документів для призначення, перерахунку та виплати пенсій, оформлення анкети для виготовлення пенсійного посвідчення та видача пенсійних посвідчень, а також прийняття заяв реєстрації користувача у веб-порталі.

Також, за попереднім замовленням громадян будуть надаватися довідки про складові та про розмір пенсії, ознайомлення з матеріалами пенсійної справи, отримання виписок з розпоряджень про призначення (перерахунок) пенсій, про періоди страхового стражу та заробітної плати, що враховується при обчисленні пенсій, копій документів, які знаходяться в пенсійній справі, надання інформації про застраховану особу (довідки форми ОК-2, ОК-5, ОК-7).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь