ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведена нарада в райдержадміністрації: акценти керівника району

Дата: 07.10.2019 12:25
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

7 жовтня 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Віталія Вільчинського, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про оперативну службову діяльність, ефективність виконання завдань щодо посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки за 9 місяців 2019 року доповів начальник Тульчинського відділення поліції Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області Василь Костишен.
Про осінній призов 2019 року на строкову службу до Збройних Сил України на території району доповів Тульчинський районний військовий комісар Роман Сватко.
Голова райдержадміністрації наголосив на проблемних питаннях виконання місцевими радами своїх бюджетів, зокрема, щодо їх наповнення за рахунок місцевих податків та платежів. «Кожний має оцінюватися по реальних показниках, а вони бувають досить сумні!» - констатував керівник району: «Ми маємо проаналізувати абсолютно всіх платників податків на території району. Децентралізація влади не повинна перетворюватися на місцеву монополію!» Далі мова йшла про госпітальні округи Вінниччини, монетизацію пільг та призначення субсидій по новій програмі Уряду, формування місцевих тарифів на природний газ та інші актуальні питання розвитку області та району.
«Якщо будемо всі працювати в одному напрямку – буде позитивний результат, а якщо хтось буде діяти в різнобій чи загострювати нікому не потрібні проблеми, - тоді нічого хорошого район не отримає!» - переконаний В.Чуба.
Учасники наради були ознайомлені з програмою районних заходів з нагоди Дня Українського козацтва і Дня захисника України.
За підсумками наради безпосередні виконавці отримають відповідні доручення, виконання яких контролюватимуть голова і перший заступники голови райдержадміністрації.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь