ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення рейду «Неблагополучні сім’ї» в м. Тульчин та с. Шура-Копіївська

Дата: 04.09.2019 16:52
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Нещодавно, з метою захисту прав та законних інтересів дітей, начальником служби у справах дітей Віталієм Поліщуком, завідувачем сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Юлією Федоровою, головним спеціалістом служби у справах дітей Катериною Матвієвою спільно з інспектором відділу у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями та дітьми Тульчинської міської ради Оленою Боровською та сільським головою с. Шура-Копіївська Віталієм Чорнопиським проведено профілактичний рейд «Неблагополучні сім’ї» в м. Тульчині та в с. Шура-Копіївська, під час якого відвідали неблагополучні сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Головною причиною бездоглядності дітей та поганих житлових умов залишається вживання батьками алкогольних напоїв, безробіття та небажання піклуватися за своїми дітьми.
В результаті відпрацювання з батьками проведено профілактичні бесіди та повідомлено про можливість притягнення їх до адміністративної та кримінальної відповідальності, в разі неналежного виконання або невиконання їх батьківських обов’язків та неприйнятності вчинення насильства в сім’ї та участі неповнолітніх у протиправній, злочинній діяльності.
За результатами спілкування з даними сім’ями, було вирішено винести їх питання на засідання Комісії з питань захисту прав дитини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь