ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведення тижня охорони праці в районі

Дата: 17.04.2018 15:17
Кількість переглядів: 224

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що відповідно до розпорядженням голови районної державної адміністрації від 13 квітня 2018 року № 125 в районі з 23 по 27 квітня 2018 року проводиться тиждень охорони праці, присвячений Дню охорони праці, який, згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 в Україні відзначають 28 квітня.

Даним розпорядженням затверджено склад робочої групи з підготовки та проведення в районі Тижня охорони праці та план заходів по його проведенню.

Планом заходів передбачено проведення зустрічей з трудовими колективами за тематикою «Захищено і здорове покоління», відвідування потерпілих від нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві, організація богослужіння і поминальної панахиди по загиблих на виробництві, проведення відкритих уроків і годин спілкування «28 квітня - День охорони праці» в освітянських закладах району, надання методичної та практичної допомоги суб’єктам підприємницької діяльності в створенні, поновлені та оформленні куточків, стендів з питань охорони праці, розповсюдження методичних матеріалів, присвячених Дню охорони праці.

Шановні роботодавці та працівники Тульчинщини, закликаємо Вас взяти активну участь у проведенні з 23 по 27 квітня 2018 року тижня охорони праці під девізом «Захищено і здорове покоління».

Маємо надію, що наші з Вами рішення були мудрими та результативними, спрямовані для і досягнення однієї мети - збереження життя та здоров’я людей, які працюють для процвітання нашого району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь