ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічної розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми

Дата: 19.04.2016 11:52
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

19 квітня 2016 року проведено засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічної розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми за участю працівників управління соціального захисту населення, відділу освіти, сектору молоді та спорту, служби у справах дітей, фахівців із соціальної роботи районного центру СССДМ, представників вищих навчальних закладів міста. Засідання проводила керівник апарату голови райдержадміністрації - Найда Т.М.
1. «Про стан діяльності щодо попередження торгілі людьми та нелегальної міграції в навчальних закладах району» .
2. «Про зняття з обліку сім'ї Ольхової Н.М. з обліку сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах»
3. «Про організацію та проведення в районі Всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2016».
Стосовно кожного розглянутого питання прийняті відповідні рішення, які рекомендовані до виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та правоохоронним органам.
Підсумовуючи результати засідання, Найда Т.М. наголосила на необхідності об’єднання спільних зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості міста для проведення на належному організаційному рівні районного етапу Всеукраїнської інформаційно – профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2016».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь