ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено черговий виїзний прийом

Дата: 10.10.2018 08:55
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Згідно затвердженого графіку виїзних прийомів громадян за місце проживання в 2018 році головою райдержадміністрації Віталієм Чубою проведено прийом громадян у с.Кинашів та с.Журавлівка.
Серед питань, що підіймались під час проведеного прийому були питання незадовільної роботи очисних споруд підприємств міста Тульчин, що забруднюють річки Тульчинка та Сільниця, які протікають через територію Кинашівської сільської ради, вирішення питання збільшення напруги в електромережі на території Кинашівської сільської ради, перевірки правомірності встановлення цін підприємцями, які здійснюють заготівлю молока та будівництво вбиральні у Журавлівській ЗОШ І-ІІІ ст..
Віталієм Володимировичем також розглянуто і ряд інших питань, з наданням вичерпних роз’яснень відповідно до вимог чинного законодавства України, відвідано школу, дитячий ясла-садок, будинок культури та амбулаторію загальної практики сімейної медицини у с.Журавлівка та періверно їх підготовку до опалювального сезону.
За результатами проведеного прийому надано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів щодо розгляду та вирішення піднятих питань.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь