ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено груповий захід на тему «Попередження насильства в родині та молодіжному середовищі»

Дата: 28.02.2018 09:29
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

27.02.2018 року на базі Кинашівської ЗШ І-ІІ ступенів проведено груповий захід для 40 учнів 5 – 9 класів на тему «Профілактика насильства в в сім'ї та молодіжному середовищі». В тренінгу для дітей прийняли участь Мирончук В.О. – головний спеціаліст з питань сім'ї та молоді управління соціального захисту населення, Заяць М.А. – головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації, Капелюшна О.П. - директор Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Капелюшний С.В. – старший інспектор Тульчинського ВП НВП ГУНП у Вінницькій області розповів учням про їх права та обов’язки, ознайомив зі статистикою вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень, про відповідальність, яку підлітки понесуть у разі прогулу занять у школі, а також навів приклади поставлення на облік до поліції неповнолітніх, які мали ознаки девіантної поведінки.

Тренінг з учнями було розпочато з перегляду відеороликів на тему «Ми проти насильства», «Стоп насильство». Діти одразу ділилися враженнями після побаченого, активно обговорювали види та форми насильства в молодіжному середовищі, його причини та наслідками.

Представники відповідальних підрозділів райдержадміністрації проінформували учнів щодо актуальності проблеми насильства серед школярів, навчили їх розрізняти види насильства та розробили відповідну стратегію поведінки у ситуаціях ризику, аргументувати свої дії з попередження насильства на основі власної відповідальності. Також повідомили присутніх про номери гарячих ліній телефонів, за якими необхідно звертатися за допомогою.

На завершення групового заходу, всім учням було запропоновано інформаційні міні – буклети з корисною інформацією на вищезазначену тематику та контактними номерами телефонів служб, що надають допомогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь