ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено груповий захід серед студентської молоді

Дата: 05.12.2016 15:28
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

В рамках проведення в районі Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби із СНІДом, з метою інформування молоді Тульчинщини про загрозу ВІЛ-інфекції та СНІДу, профілактики їх поширення, з метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності студентів про ВІЛ/СНІД, 02 грудня 2016 року на базі Вищого професійного училища № 41 м.Тульчин було проведено інформаційно – виховний груповий студентський захід.

Інформаційно – просвітницьку роботу зі студентами 2 курсу училища проводили директор Тульчинського РЦ СССДМ Капелюшна О.П. та головний спеціаліст служби у справах дітей РДА Михайленко Т.В.

Слід відзначити, щоп ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб, особливо небезпечні ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) та його кінцева стадія СНІД (синдром набутого імунодефіциту). З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що сприяє зміцненню організованих зусиль у боротьбі з пандемією, яка поширюється у всіх регіонах світу.

Мета проведення заходу - формування уявлення молоді про хворобу століття, сприяння зниженню ризику інфікування ВІЛ, формування толерантного ставлення до людей з ВІЛ, особистісної та соціальної компетентності дітей, які вимушені жити в умовах епідемії ВІЛ/СНІД.

А найголовніше - виховувати бажання дотримуватися правил здорового способу життя та побудови міжстатевих відносин на основі дружби та поваги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь