ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено інформаційний семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми»

Дата: 27.07.2018 17:01
Кількість переглядів: 239

В рамках проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, з метою попередження торгівлі людьми та підвищення обізнаності громадян щодо безпечної міграції та мотивації у працевлаштуванні для безробітних осіб, які перебувають на обліку в Тульчинській районній філії Вінницького обласного центру зайнятості, 27 липня 2018 року проведено семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми».

Груповий захід провели фахівці управління соціального захисту населення райдержадміністрації та районної філії центру зайнятості.

Присутні проінформовані про основні нормативно-законодавчі акти, які регламентують питання протидії торгівлі людьми, про Порядок встановлення статусу постраждалого від торгівлі людьми та про допомогу, яку може отримати відповідна категорія осіб, ознайомлені з формами та етапами вербування, шахрайства, експлуатації людини та причинами, що цьому сприяють.

Також надано чіткі рекомендації як убезпечити себе при працевлаштуванні за кордон, щоб не стати жертвою зловмисників, не забувати подбати про власну безпеку при працевлаштуванні. Учасникам семінару надано інформаційні матеріали, що допоможуть привернути увагу шукачів роботи до проблеми торгівлі людьми, підвищення обізнаності про безпечну міграцію, працевлаштування за кордоном та в наданні дієвої допомоги постраждалим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь