ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено робочу нараду щодо організації вуличної акції «Хода за свободу»

Дата: 12.10.2018 15:53
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

12 жовтня 2018 року за ініціативи управління соціального захисту населення райдержадміністрації проведено робочу нараду щодо вирішення організаційних питань проведення вуличної акції «Хода за свободу» з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. В нараді взяли участь фахівці управлінь, служб, відділів райдержадміністрації, представники професійно – технічних навчальних закладів міста, органів Національної поліції, районної газети «Тульчинський край», фахівці Тульчинської філії Вінницького обласного центру зайнятості.

Вулична акція «Хода за свободу» - це мовчазна і мирна хода, яку організовують в світі вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. В Україні в 2018 році до цієї акції долучаються усі міста країни. Небайдужі громадяни вийдуть аби об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства.

Вулична акція „Walk for Freedom/Хода за свободу” відбудеться 18 жовтня 2018 року. Збір та реєстрація учасників ходи за адресою: м.Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 62 о 12.00 год .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь