ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено семінар-нарада з питань праці

Дата: 21.09.2018 16:45
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

21 вересня 2018 року в залі засідань районної ради та райдержадміністрації, за участі фахівців Управління Держпраці у Вінницькій області, проведено семінар-нараду з проблемних питань щодо додержання трудових відносин, вимог законодавчих та нормативно правових актів з охорони праці та промислової безпеки, гігієни праці, атестації робочих місць, державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції.
У роботі семінар-наради взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Лілія Сінкевич, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський, керівники, економісти, бухгалтери, інспектори по кадрах, інженери з охорони праці, голови профспілкових комітетів підприємств,установ, організацій району, фізичні особи -підприємці.
З інформацією про деякі питання реалізації ст.259 Кодексу законів про працю України, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю відповідно вимог Постанови КМУ від 26.04.2017р. №295. Легалізація трудової діяльності» виступив - - головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Вінницькій області Віктор Короленко
Щодо вимог санітарно-гігієнічних норм і правил на підприємствах, проінформував лікар з гігієни праці відділу з питань гігієни праці Олександра Наавгуста.
Про порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці розповів головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці Вадим Лемець.
З роз’ясненням вимог Закону України від 02.12.2010 року «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» та їх додержанням виступила головний державний інспектор відділу інспекційної діяльності, організаційно-аналітичного забезпечення, експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Світлана Яропуд.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь